Diensten

Hoe ben jij geholpen?

Website ontwikkeling & realisatie

Wij realiseren de perfecte website voor jouw organisatie. Samen bespreken we de wensen en wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp en realiseren we de website. Hierbij houden we uiteraard rekening met Google vindbaarheid en de mobiele weergave.

Google vindbaarheid​

Voor een betere vindbaarheid in Google ontwikkelen wij een passende en doelgerichte strategie. Hierna voeren wij de strategie uit waarbij we rekening houden met SEO en/of SEA (onbetaalde en betaalde mogelijkheden). Tevens blijven we alles optimaliseren voor het beste resultaat.

Social media​

Wanneer je zichtbaar wil zijn op sociale media is het belangrijk om doelgericht te werk te gaan. Wij ontwikkelen voor jou een effectieve strategie en voeren deze uit. Uiteraad blijven we alles doorontwikkelen voor een optimaal resultaat.

Foto & video​

Met eigen apparatuur verzorgen wij professionele foto- en videografie voor jouw bedrijf. Van projectfoto’s tot medewerkersshoots en opnames op locatie, wij bieden verschillende mogelijkheden. Zo brengen wij bijvoorbeeld met short form video’s en bedrijfsvideo’s jouw organisatie tot leven.

Ander vraagstuk?​

Niets is ons te gek! Wij pakken vele vraagstukken aan met een doeltreffende aanpak. Van het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie tot het opzetten van effectieve e-mailmarketingcampagnes. Daarnaast helpen wij ook bij het versterken van jouw werkgeversmerk, het ontwerpen van overtuigende brochures en het implementeren van slimme marketingautomatisering. Met onze expertise bieden we op maat gemaakte oplossingen.

Plan vrlijblijvend jouw adviesgesprek!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam
Email
Bericht