Recruitingsvideo voor Daar Agrotchniek B.V.

Eind 2022 gaf onze klant Daar Agrotechniek aan dat ze graag een vacature uit wilde gaan zetten in combinatie met een korte video. Uiteraard hebben wij ze daarin kunnen voorzien. In korte tijd hebben we de complete video kunnen realiseren!

recruitingsvideo Daar Agrotechniek BV edit in Adobe Premiere Pro

Een korte, maar krachtige video

De wens vanuit de klant was dat het een korte, maar krachtige video moest worden. Vanuit dit oogpunt zijn we samen gaan brainstormen en zijn we tot een concept gekomen met een rode draad in de video. Belangrijk was dat zoveel mogelijk werkzaamheden van Daar Agrotechniek aan bod moesten komen.

Nadat het concept bij ons en bij de klant duidelijk was zijn wij een shotlist gaan maken. Dit zorgt ervoor dat we op locatie snel alle shots kunnen maken, we hoeven dan namelijk niet alles nog ter plekke te bedenken. Uiteraard is er wel nog altijd ruimte voor flexibiliteit tijdens de opnamedag. 

Na de opnamedag zijn wij aan de slag gegaan in het programma Adobe Premiere Pro om de video te editten. Het resultaat? Een korte recruitingsvideo waar wij enorm trots op zijn en waar de klant erg blij mee is!

Plan vrlijblijvend jouw adviesgesprek!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam
Email
Bericht